PP-Visit til vandkaraffel - LifeWater

PP-Visit til vandkaraffel

Power Pack Visit Ø18

PP-Visit, der blot måler 65 mm og har en diameter på 18mm. Benyttes i vandkaraflen for at opnå blødere vand med en relativ antioxidant virkning.

Kan endvidere benyttes i andre sammenhænge, hvor der skal behandles 1-10 liter vand ad gangen.

899 DKK

Varenummer (SKU): PP-VAND-04 Varekategori:
Share

Beskrivelse

Ved anvendelse i en kande vand får vandet en relativ antioxidant virkning, samt en blødere smag og mundfølelse. Vandet egner sig efterfølgende fremragende til både at drikke rent eller benyttes til brygning af både kaffe og te, hvis smag vil komme tydeligere til udtryk, grundet det blødere vand.

PP-Visit lægges i en kande vand natten over og bliver ikke påvirket af om vandet samtidig står på køl. Enheden kræver daglig afladning, som sker ved berøring.

Et produkt – flere brugssituationer

PP-Visit til vandkaraffel er samme produkt som PP-Visit og PP-Visit til opvaskemaskine, og kan dermed også benyttes i de situationer, som er beskrevet under de øvrige produkter. Når produkterne er opdelt til løsning af forskellige problemstillinger, er det udelukkende for at skabe en bedre overskuelighed af PP-Visits mange positive effekter.

En PP-Visit behandler mængder på 1-10L vand, hvor storebroderen PP-Mini behandler mængder fra 10-100L ad gangen.

Sådan påvirkes vandet

På trods af at kalken stadig er til stede, vil vand som er behandlet med Power Pack opføre sig som blødt vand. Overfladespændingen bliver mindre, vandmolekyler samles i mindre klynger, og kalken omdannes til nåleform i stedet for krystalform.

Generelt

En PP-Visit er en katalysator der medvirker til at fremme processer i de omgivelser den befinder sig i. Substansen – hvad enten det drejer sig om vand, luft, spildevand, olie, korn, kaffe – fødevarer generelt – ændrer dermed karakter. Det kan blandt andet måles på pH-værdien, som øges, og det kan konstateres på smagen.

Der er tale om en bæredygtig løsning, som ikke forbruger energi eller benytter sig af kemi eller andre miljøskadelige stoffer. Samtidig er holdbarheden så lang, at du ikke behøver at spekulere på udskiftning hverken i denne generation eller den næste.

En Power Pack behøver minimal vedligeholdelse eller serviceeftersyn. PP-Visit er VA-godkendt til brug i forbindelse med drikkevand, varmt vand og vand til teknisk brug i henhold til bygningsreglementet.

Vores sortiment af Power Packs er VA godkendt: VA 3.19/20115, og godkendt til brug i fødevarer. VA2VA1

Yderligere information

Vand

Vand, som har været i forbindelse med en Power Pack, løber lettere i rørene. Der aflejres mindre kalk og okker og vandet opleves mere blødt. Til brug for drikkevand, kan du sætte en kande med vand og en Power Pack i køleskabet natten over, og dagen efter har vandet opnået antioxiderende egenskaber.

Det betyder blandt andet, at der skal bruges mindre sæbe eller vaskemiddel for at opnå det samme vaskeresultat. Læg en Power Pack Visit i din opvaskemaskine, du sparer både sæbe og afspændingsmiddel – og opvaskemaskinen ikke kommer til at lugte ilde, selvom der er gamle madrester i filteret.

Bruger du Power Pack-behandlet vand til din potteplanter, får du sundere planter, der er mere modstandsdygtige over for svamp og andre skadevoldere. Ved utrivelige planter kan du placere en Power Pack i jorden tæt ved roden for at hjælpe planten med at udvikle rodnettet. Rodnettet har ganske enkelt lettere ved at optage det bløde vand – og rødderne opnår hurtigt øget styrke.

Kalken i vandet ændrer struktur og sætter sig ikke fast i rør, kedler, beholdere, varmevekslere eller brusere. Den okker, der evt. er i vandet, bindes ikke til kalken og danner ikke belægninger. Kalken forsvinder ikke, men opløses til mindre partikler i vandet. Vandet føles blødere, og der er brug for meget mindre sæbe eller vaskemiddel.
Bemærk venligst, at belægninger og kalksten i eksisterende anlæg, rør, kedler, vaskemaskiner osv. vil efterhånden opløses eller de kan løsne sig. Skallerne kan genere i en sådan grad, at de skal fjernes manuelt.

Fedt i spildevand, der ellers kan sætte sig som faste skorper i afløb, fedtudskillere og kloakker, får en mere løs krummestruktur, som ikke sætter sig fast, men som enten flyder med vandet eller som kan skylles bort.

Luft

Power Packs monteret i hjemmet eller eksempelvis i et kontorlokale får luften til at føles koldere og mere frisk.

Har du tendens til hovedpine eller ledsmerter, kan det skyldes spændinger i luften, og disse kan afhjælpes med Power Packs. Årsagen er, at Power Packs mindsker vandmolekylerne i luften, så de får en større overflade og bæreevne. Luften ændres, og vil opleves tyndere/koldere.

Power Packs i køleskab og kølerum/svalerum gør, at frugt og grønt holder sig frisk i længere tid, og der skal bruges mindre energi på at opnå samme kølende effekt i luften. Der er dermed en klar økonomisk gevinst ved brug af Power Packs i kølerum/svalerum.

Fast brændsel

Ved at behandle fast brændsel med Power Pack i nogle timer før afbrændingen, har en væsentligt forbedret effekt end ubehandlet fastbrændsel.

På testede anlæg fremkommer flg. tre fordele:
• Ren forbrænding uden sod eller tjære. Røgen er klar, hvid, og den aske, der efterlades, er fint støv uden slagger. Samtidig er brændkammeret brændt helt rent.
• Forbrændingen medfører øget varmeeffekt. Vandet i kedelanlæg opnår en højere temperatur og kræver kortere tid med luftblæser.
• Røggassen indeholder stærkt reducerede mængder af partikler og NOx.

Kød

Behandlet kød er mere mørt, og holder bedre på saften under tilberedning, flæskesvær er lettere at få sprødt.