PP-Mini til rengøring - LifeWater

PP-Mini til rengøring

Power Pack Mini Ø18

PP- Mini, der blot måler 65 mm og har en diameter på 18mm med 3 mm spyd eller krog efter behov.

Kan endvidere benyttes i andre sammenhænge, hvor der skal behandles 10-100 liter vand ad gangen.

3.440 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:
Share

Beskrivelse

Ved anvendelse af PP-Mini til behandling af vand til rengøring, vil man opleve, at der skal bruges mindre sæbe eller vaskemiddel for at opnå det samme vaskeresultat. Læg en PP-Mini i en spand vand natten over, og opnå vand der føles meget blødt. Vandet er efterfølgende meget velegnet til rengøring og får en bedre evne til at opløse fedt og olier.

En PP-Mini behandler mængder på 10-100L vand, hvor lillebroderen PP-Visit behandler mængder fra 1-10L ad gangen. Er der brug for behandling af større mængder, kan vi anbefale brug af PP-Combi med en passende peritrakt i et vandkar.

PP-Mini kræver daglig afladning, som sker nemt og hurtigt ved berøring.

Referencer
Læs om rengøringsfirmaet rent hjem, som oplever blødere vand og mere effektiv rengøring efter vandbehandling med PP-Mini.

Rengøringsfirma: “Vi bruger mindre sæbe med Power Pack”

Et produkt – flere brugssituationer

PP-Mini til rengøring er samme produkt som PP-Mini og PP-Mini til vandbehandling, og kan dermed også benyttes i de situationer, som er beskrevet under de øvrige produkter. Når produkterne er opdelt til løsning af forskellige problemstillinger, er det udelukkende for at skabe en bedre overskuelighed af PP-Minis mange positive effekter.

Sådan påvirkes vandet

På trods af at kalken stadig er til stede, vil vand som er behandlet med Power Pack opføre sig som blødt vand. Overfladespændingen bliver mindre, vandmolekyler samles i mindre klynger, og kalken omdannes til nåleform i stedet for krystalform.

Generelt

En PP-Mini er en katalysator der medvirker til at fremme processer i de omgivelser den befinder sig i. Substansen – hvad enten det drejer sig om vand, luft, spildevand, olie, korn, kaffe – fødevarer generelt – ændrer dermed karakter. Det kan blandt andet måles på pH-værdien, som øges, og det kan konstateres på smagen.

Der er tale om en bæredygtig løsning, som ikke forbruger energi eller benytter sig af kemi eller andre miljøskadelige stoffer. Samtidig er holdbarheden så lang, at du ikke behøver at spekulere på udskiftning hverken i denne generation eller den næste.

En Power Pack behøver minimal vedligeholdelse eller serviceeftersyn. PP-Mini er VA-godkendt til brug i forbindelse med drikkevand, varmt vand og vand til teknisk brug i henhold til bygningsreglementet.

Vores sortiment af Power Packs er VA godkendt:  VA 3.19/20115, og godkendt til brug i fødevarer. VA2VA1

Yderligere information

Vand

Vand, som har været i forbindelse med en Power Pack, løber lettere i rørene. Der aflejres mindre kalk og okker og vandet opleves mere blødt. Til brug for drikkevand, kan du sætte en kande med vand og en Power Pack i køleskabet natten over, og dagen efter har vandet opnået antioxiderende egenskaber.

Det betyder blandt andet, at der skal bruges mindre sæbe eller vaskemiddel for at opnå det samme vaskeresultat. Læg en Power Pack Visit i din opvaskemaskine, du sparer både sæbe og afspændingsmiddel – og opvaskemaskinen ikke kommer til at lugte ilde, selvom der er gamle madrester i filteret.

Bruger du Power Pack-behandlet vand til din potteplanter, får du sundere planter, der er mere modstandsdygtige over for svamp og andre skadevoldere. Ved utrivelige planter kan du placere en Power Pack i jorden tæt ved roden for at hjælpe planten med at udvikle rodnettet. Rodnettet har ganske enkelt lettere ved at optage det bløde vand – og rødderne opnår hurtigt øget styrke.

Kalken i vandet ændrer struktur og sætter sig ikke fast i rør, kedler, beholdere, varmevekslere eller brusere. Den okker, der evt. er i vandet, bindes ikke til kalken og danner ikke belægninger. Kalken forsvinder ikke, men opløses til mindre partikler i vandet. Vandet føles blødere, og der er brug for meget mindre sæbe eller vaskemiddel.

Bemærk venligst, at belægninger og kalksten i eksisterende anlæg, rør, kedler, vaskemaskiner osv. vil efterhånden opløses eller de kan løsne sig. Skallerne kan genere i en sådan grad, at de skal fjernes manuelt.

Fedt i spildevand, der ellers kan sætte sig som faste skorper i afløb, fedtudskillere og kloakker, får en mere løs krummestruktur, som ikke sætter sig fast, men som enten flyder med vandet eller som kan skylles bort.

Luft

Power Packs monteret i hjemmet eller eksempelvis i et kontorlokale får luften til at føles koldere og mere frisk.

Har du tendens til hovedpine eller ledsmerter, kan det skyldes spændinger i luften, og disse kan afhjælpes med Power Packs. Årsagen er, at Power Packs mindsker vandmolekylerne i luften, så de får en større overflade og bæreevne. Luften bliver ændret, og vil opleves tyndere/koldere.

Power Packs i køleskab og kølerum/svalerum gør, at frugt og grønt holder sig frisk i længere tid, og der skal bruges mindre energi på at opnå samme kølende effekt i luften. Der er dermed en klar økonomisk gevinst ved brug af Power Packs i kølerum/svalerum.

Fast brændsel

Ved at behandle fast brændsel med Power Pack i nogle timer før afbrændingen, har en væsentligt forbedret effekt end ubehandlet fastbrændsel.

På testede anlæg fremkommer flg. tre fordele:
• Ren forbrænding uden sod eller tjære. Røgen er klar, hvid, og den aske, der efterlades, er fint støv uden slagger. Samtidig er brændkammeret brændt helt rent.
• Forbrændingen medfører øget varmeeffekt. Vandet i kedelanlæg opnår en højere temperatur og kræver kortere tid med luftblæser.
• Røggassen indeholder stærkt reducerede mængder af partikler og NOx.

Kød

Behandlet kød er mere mørt, og holder bedre på saften under tilberedning, flæskesvær er lettere at få sprødt.