PP-­Hydro til fastmontering på vandtilførsel - LifeWater

PP-­Hydro til fastmontering på vandtilførsel

Power Pack Hydro

PP-Hydro er en komplet enhed til montering direkte på vandledning. Tag udgangspunkt i dit vandforbrug og vandlednings størrelse for at vælge den korrekte model til dit behov.

Er du nysgerrig på hvad PP-Hydro kan gøre for dig?
Klik her og udfyld formularen, så kontakter vi dig.

Fra 9.258 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategori:
Share

Beskrivelse

Ved anvendelse af PP-Hydro aflejres mindre kalk og okker. Vandet opleves mere blødt og derved forbruges mindre sæbe eller vaskemiddel. Kalken i vandet ændrer struktur og sætter sig ikke fast i rør, kedler, beholdere, varmevekslere eller brusere. Bemærk venligst, at belægninger og kalksten i eksisterende anlæg, rør, kedler, vaskemaskiner osv. efterhånden vil opløses eller kan løsne sig. Skallerne kan genere i en sådan grad, at de skal fjernes manuelt.

En fastmonteret PP-Hydro behandler vandet direkte i rørene, hvilket har en positiv effekt på både drikkevand og vandet som forsyner tilkoblede enheder. PP-Hydro har integreret afladning, og er dermed vedligeholdelsesfri efter montering.

Referencer
Læs om Jens fra SPF, som oplever mere effektiv rengøring og bruger mindre sæbe, efter at have fået monteret PP-Hydro på sin grisetrailer.
Renere lastbil med PP-Hydro

Valg af model

  1. Vælg model med udgangspunkt i dit vandforbrug
Størrelse Max vandmængde Brugssituation
3/8″ 22 L/min
1320 L/time
Småenheder som kaffemaskiner eller vand i lukket kredsløb eks. centralvarmeanlæg.
1/2″ 36 L/min
2160 L/time
Montering på vandledning i én-families hus.
3/4″ 66 L/min
3960 L/time
Montering på vandledning i mindre virksomheder eller boligkomplekser.
1″ 105 L/min
6300 L/time
Montering på vandledning i større virksomheder.

Vi leverer endvidere større løsninger til industri og offentlige vandværker. Du er altid velkommen til at kontakte os på 6166 6576 eller info@lifewater.dk, så vi kan hjælpe med at afdække netop dit behov.

  1. Dernæst vælges den størrelse af stålrør el. PL slange, som passer med din installation.

Vi anbefaler montering i samarbejde med VVS-montør.

Sådan påvirkes vandet

På trods af at kalken stadig er til stede, vil vand som er behandlet med Power Pack opføre sig som blødt vand. Overfladespændingen bliver mindre, vandmolekyler samles i mindre klynger, og kalken omdannes til nåleform i stedet for krystalform.

Generelt

En PP-Hydro er en katalysator der medvirker til at fremme processer i de omgivelser den befinder sig i. Substansen – hvad enten det drejer sig om vand, luft, spildevand, olie, korn, kaffe – fødevarer generelt – ændrer dermed karakter. Det kan blandt andet måles på pH-værdien, som øges, og det kan konstateres på smagen.

Der er tale om en bæredygtig løsning, som ikke forbruger energi eller benytter sig af kemi eller andre miljøskadelige stoffer. Samtidig er holdbarheden så lang, at du ikke behøver at spekulere på udskiftning hverken i denne generation eller den næste.

En Power Pack behøver minimal vedligeholdelse eller serviceeftersyn. PP- Hydro er VA-godkendt til brug i forbindelse med drikkevand, varmt vand og vand til teknisk brug i henhold til bygningsreglementet.

Vores sortiment af Power Packs er VA godkendt: VA 3.19/20115, og godkendt til brug i fødevarer. VA2VA1

Yderligere information

Vand

Vand, som har været i forbindelse med en Power Pack, løber lettere i rørene. Der aflejres mindre kalk og okker og vandet opleves mere blødt. Til brug for drikkevand, kan du sætte en kande med vand og en Power Pack i køleskabet natten over, og dagen efter har vandet opnået antioxiderende egenskaber.

Det betyder blandt andet, at der skal bruges mindre sæbe eller vaskemiddel for at opnå det samme vaskeresultat. Læg en Power Pack Visit i din opvaskemaskine, du sparer både sæbe og afspændingsmiddel – og opvaskemaskinen ikke kommer til at lugte ilde, selvom der er gamle madrester i filteret.

Bruger du Power Pack-behandlet vand til din potteplanter, får du sundere planter, der er mere modstandsdygtige over for svamp og andre skadevoldere. Ved utrivelige planter kan du placere en Power Pack i jorden tæt ved roden for at hjælpe planten med at udvikle rodnettet. Rodnettet har ganske enkelt lettere ved at optage det bløde vand – og rødderne opnår hurtigt øget styrke.

Kalken i vandet ændrer struktur og sætter sig ikke fast i rør, kedler, beholdere, varmevekslere eller brusere. Den okker, der evt. er i vandet, bindes ikke til kalken og danner ikke belægninger. Kalken forsvinder ikke, men opløses til mindre partikler i vandet. Vandet føles blødere, og der er brug for meget mindre sæbe eller vaskemiddel.

Bemærk venligst, at belægninger og kalksten i eksisterende anlæg, rør, kedler, vaskemaskiner osv. vil efterhånden opløses eller de kan løsne sig. Skallerne kan genere i en sådan grad, at de skal fjernes manuelt.

Fedt i spildevand, der ellers kan sætte sig som faste skorper i afløb, fedtudskillere og kloakker, får en mere løs krummestruktur, som ikke sætter sig fast, men som enten flyder med vandet eller som kan skylles bort.