PP-Visit - LifeWater

PP-Visit

Power Pack Visit Ø18

PP-Visit, der blot måler 65 mm og har en diameter på 18mm. Kan anvendes i din lomme, i en kande vand, i din frugt skuffe i køleskab, i din opvaskemaskine, eller til at tilberede et lille stykke kød.

899 DKK

Varenummer (SKU): 002 Varekategorier: , ,
Share

Beskrivelse

PP-Visit kræver dagligt afladning, som sker ved berøring.

Ved anvendelse i lommen kan opleves en effekt på menneskets velbefindende. Den bæres i lommen eller ligges på det ømme sted i 15 minutter. Følg altid lægens anvisninger. LifeWater ApS afstår fra en hver påstand om helbredelse eller medicinsk forklaring på Power Pack effekt og dens indflydelse menneskers velvære.

Ved anvendelse i en kande vand får vandet en relativ antioxidant virkning. PP-Visit ligges i en kande vand natten over.

Ved anvendelse i frugt skuffen i køleskabet kan opleves bedre holdbarhed på frugt og grønt. Husk at rører ved PP-Visit 1 gang i dagligt.

Ved anvendelse i opvaskemaskinen kan opleves et mindre forbrug af sæbe. Den ligges i bunden af opvaskemaskinen.

Ved anvendelse til at tilberede et lille stykke kød kan opleves at kødet bliver mere mørt. Saften bevares i kødet under tilberedelse. PP-Visit anbringes på kødet max 1 kg i 1 til 10 minutter alt efter hvor sejt kødet er. Ex. mørbrad max 1 minut og hakket kød max 10 minutter.

Generelt:

En PP-Visit er en katalysator der medvirker til at fremme processer i de omgivelser den befinder sig i. Substansen – hvad enten det drejer sig om vand, luft, spildevand, olie, korn, kaffe – fødevarer generelt – ændrer dermed karakter. Det kan blandt andet måles på pH-værdien, som øges, og det kan konstateres på smagen.

En Power Pack behøver minimal vedligeholdelse eller serviceeftersyn. PP-Visit er VA-godkendt til brug i forbindelse med drikkevand, varmt vand og vand til teknisk brug i henhold til bygningsreglementet.

Vores sortiment af Power Packs er VA godkendt: VA 3.19/20115, og godkendt til brug i fødevarer. VA2VA1

Yderligere information

Vand

Vand, som har været i forbindelse med en Power Pack, løber lettere i rørene. Der aflejres mindre kalk og okker og vandet opleves mere blødt. Til brug for drikkevand, kan du sætte en kande med vand og en Power Pack i køleskabet natten over, og dagen efter har vandet opnået antioxiderende egenskaber.

Det betyder blandt andet, at der skal bruges mindre sæbe eller vaskemiddel for at opnå det samme vaskeresultat. Læg en Power Pack Visit i din opvaskemaskine, du sparer både sæbe og afspændingsmiddel – og opvaskemaskinen ikke kommer til at lugte ilde, selvom der er gamle madrester i filteret.

Bruger du Power Pack-behandlet vand til din potteplanter, får du sundere planter, der er mere modstandsdygtige over for svamp og andre skadevoldere. Ved utrivelige planter kan du placere en Power Pack i jorden tæt ved roden for at hjælpe planten med at udvikle rodnettet. Rodnettet har ganske enkelt lettere ved at optage det bløde vand – og rødderne opnår hurtigt øget styrke.

Kalken i vandet ændrer struktur og sætter sig ikke fast i rør, kedler, beholdere, varmevekslere eller brusere. Den okker, der evt. er i vandet, bindes ikke til kalken og danner ikke belægninger. Kalken forsvinder ikke, men opløses til mindre partikler i vandet. Vandet føles blødere, og der er brug for meget mindre sæbe eller vaskemiddel.
Bemærk venligst, at belægninger og kalksten i eksisterende anlæg, rør, kedler, vaskemaskiner osv. vil efterhånden opløses eller de kan løsne sig. Skallerne kan genere i en sådan grad, at de skal fjernes manuelt.

Fedt i spildevand, der ellers kan sætte sig som faste skorper i afløb, fedtudskillere og kloakker, får en mere løs krummestruktur, som ikke sætter sig fast, men som enten flyder med vandet eller som kan skylles bort.

Luft

Power Packs monteret i hjemmet eller eksempelvis i et kontorlokale får luften til at føles koldere og mere frisk.

Har du tendens til hovedpine eller ledsmerter, kan det skyldes spændinger i luften, og disse kan afhjælpes med Power Packs. Årsagen er, at Power Packs mindsker vandmolekylerne i luften, så de får en større overflade og bæreevne. Luften ændres, og vil opleves tyndere/koldere.

Power Packs i køleskab og kølerum/svalerum gør, at frugt og grønt holder sig frisk i længere tid, og der skal bruges mindre energi på at opnå samme kølende effekt i luften. Der er dermed en klar økonomisk gevinst ved brug af Power Packs i kølerum/svalerum.

Fast brændsel

Ved at behandle fast brændsel med Power Pack i nogle timer før afbrændingen, har en væsentligt forbedret effekt end ubehandlet fastbrændsel.

På testede anlæg fremkommer flg. tre fordele:
• Ren forbrænding uden sod eller tjære. Røgen er klar, hvid, og den aske, der efterlades, er fint støv uden slagger. Samtidig er brændkammeret brændt helt rent.
• Forbrændingen medfører øget varmeeffekt. Vandet i kedelanlæg opnår en højere temperatur og kræver kortere tid med luftblæser.
• Røggassen indeholder stærkt reducerede mængder af partikler og NOx.

Kød

Behandlet kød er mere mørt, og holder bedre på saften under tilberedning, flæskesvær er lettere at få sprødt.