PP-Hydro - LifeWater

PP-Hydro

Power Pack Hydro

PP-Hydro er en komplet enhed til montering direkte på vandledning. Tag udgangspunkt i dit vandforbrug og vandlednings størrelse. Vand peritrakt incl. blandespiral.

Fra 9.258 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: ,
Share

Beskrivelse

PP-Hydro er med integreret afladning.

Ved anvendelse af PP-Hydro aflejres mindre kalk og okker. Vandet opleves mere blødt og derved forbruges mindre sæbe eller vaskemiddel. Kalken i vandet ændrer struktur og sætter sig ikke fast i rør, kedler, beholdere, varmevekslere eller brusere. Bemærk venligst, at belægninger og kalksten i eksisterende anlæg, rør, kedler, vaskemaskiner osv. vil efterhånden opløses eller de kan løsne sig. Skallerne kan genere i en sådan grad, at de skal fjernes manuelt.

  1. Med udgangspunkt i dit vandforbrug vælges størrelse af PP-Hydro.
  • PP-Hydro 3/8” Max vandmængde 22 l/min. Svarer til montering på vandledning til småenheder så som kaffemaskine eller vand i lukket kredsløb så som centralvarme anlæg.
  • PP-Hydro ½” Max vandmængde 36 l/min. Svarer til montering på vandledning i et en families hus.
  • PP-Hydro ¾” Max vandmængde 66 l/min. Svarer til montering på vandledning i mindre virksomheder eller bolig komplekser.
  • PP-Hydro 1” Max vandmængde 105 l/min. Svarer til montering på vandledning større virksomheder
  1. Der næst med udgangspunkt din vandlednings størrelse  og type.

Vi anbefaler at dette monteres i samarbejde en VVS montør.

Generelt:

En PP-Hydro er en katalysator der medvirker til at fremme processer i de omgivelser den befinder sig i. Substansen – hvad enten det drejer sig om vand, luft, spildevand, olie, korn, kaffe – fødevarer generelt – ændrer dermed karakter. Det kan blandt andet måles på pH-værdien, som øges, og det kan konstateres på smagen.

En Power Pack behøver minimal vedligeholdelse eller serviceeftersyn. PP- Hydro er VA-godkendt til brug i forbindelse med drikkevand, varmt vand og vand til teknisk brug i henhold til bygningsreglementet.

Vores sortiment af Power Packs er VA godkendt: VA 3.19/20115, og godkendt til brug i fødevare. VA2VA1

Yderligere information

Vand

Vand, som har været i forbindelse med en Power Pack, løber lettere i rørene. Der aflejres mindre kalk og okker og vandet opleves mere blødt. Til brug for drikkevand, kan du sætte en kande med vand og en Power Pack i køleskabet natten over, og dagen efter har vandet opnået antioxiderende egenskaber.

Det betyder blandt andet, at der skal bruges mindre sæbe eller vaskemiddel for at opnå det samme vaskeresultat. Læg en Power Pack Visit i din opvaskemaskine, du sparer både sæbe og afspændingsmiddel – og opvaskemaskinen ikke kommer til at lugte ilde, selvom der er gamle madrester i filteret.

Bruger du Power Pack-behandlet vand til din potteplanter, får du sundere planter, der er mere modstandsdygtige over for svamp og andre skadevoldere. Ved utrivelige planter kan du placere en Power Pack i jorden tæt ved roden for at hjælpe planten med at udvikle rodnettet. Rodnettet har ganske enkelt lettere ved at optage det bløde vand – og rødderne opnår hurtigt øget styrke.

Kalken i vandet ændrer struktur og sætter sig ikke fast i rør, kedler, beholdere, varmevekslere eller brusere. Den okker, der evt. er i vandet, bindes ikke til kalken og danner ikke belægninger. Kalken forsvinder ikke, men opløses til mindre partikler i vandet. Vandet føles blødere, og der er brug for meget mindre sæbe eller vaskemiddel.

Bemærk venligst, at belægninger og kalksten i eksisterende anlæg, rør, kedler, vaskemaskiner osv. vil efterhånden opløses eller de kan løsne sig. Skallerne kan genere i en sådan grad, at de skal fjernes manuelt.

Fedt i spildevand, der ellers kan sætte sig som faste skorper i afløb, fedtudskillere og kloakker, får en mere løs krummestruktur, som ikke sætter sig fast, men som enten flyder med vandet eller som kan skylles bort.