Agro Business Parks innovationskonkurrence 2015 - LifeWater

Agro Business Parks innovationskonkurrence 2015

Vinderne af Agro Business Parks innovationskonkurrence 2015 er netop blevet kåret. LifeWater vandt desværre ikke én af de tre hovedpriser – men det betyder på ingen måde, at vi går tomhændede derfra. Tværtimod.

For alene ved at deltage i Agro Business Parks innovationskonkurrence 2015, har vi talt med så mange personer og virksomheder, der er interesserede i vores produkter og services, at vi har rigeligt med positive tilbagemeldinger på vores deltagelse, at vi er tilfredse. Nu glæder vi os til at fortsætte dialogen, der forhåbentligt kan føre mod nye eventyr.

Om Agro Business Parks innovationskonkurrence 2015

Innovationskonkurrencen premierer de bedste forretningsidéer inden for den biobaserede økonomi. LifeWater deltog med en Power Pack-innovation, der har til formål at reducere energiforbruget i kølerum med 10-20%, uden det kræver ændringer af eksisterende anlæg. Det medfører forlænget holdbarhed på varerne i kølerummet, eksempelvis frugt og grønt, og det sparer 10-20% af energiforbruget i kølerummet.

Der var til 41 idéer, hvoraf de tre bedste blev kåret som vindere ved et arrangement i Agro Business Park i Foulum tirsdag den 17. november.

Share