Tømrermester undgår kalk i vand fra egen brønd med PP-Hydro - LifeWater

Tømrermester undgår kalk i vand fra egen brønd med PP-Hydro

Tømrermester Poul Jensen fra FH-byg i Gelsted har altid været glad for sin private brønd, bortset fra udfordringer med vandets store indhold af kalk og de resulterende aflejringer i bruser, kaffekande, kogekedel og andet udstyr. Efter at have fået monteret PP-Hydro på vandtilførslen er disse problemer nu fortid!

Gennem sit arbejde som tømrermester har Poul set mange forskellige løsninger til kalkbehandling. Det har gjort ham skeptisk i forhold til den reelle effekt fra de forskellige muligheder. For to måneder siden valgte han alligevel at få monteret PP-Hydro på sin vandforsyning. Poul var fortsat skeptisk omkring effekten, men LifeWaters løfte om 30 dages fuld returret overbeviste ham om, at der ikke kunne ske noget ved at gøre forsøget. Returretten blev dog aldrig relevant, for i følge Poul taler resultatet for sig selv:

“Det er tydeligt, at vandets overfladespænding er blevet mindre. De vandperler, som hænger i brusenichen, er reduceret til under halv størrelse og løber nu lettere af glasset. I det hele taget er det blevet meget lettere at holde brusekabinen ren. Vi behøver ikke engang at tørre det rustfri blandingsbatteri af efter at have været i bad, for kalken sætter sig ikke længere!”

Poul oplever desuden, at den velkendte gode smag i hans vand er bevaret, og at husstandens sæbeforbrug er nedsat, fordi den samme mængde af sæbe nu skummer mere end tidligere. I forbindelse med montering af PP-Hydro afkalkede husstanden alle kogekedler og kaffemaskiner, og disse er fortsat kalkfri den dag i dag, nu efter to måneder. Efter at have oplevet den positive effekt på vandet i andre sammenhænge er håndværkermesteren ikke i tvivl om, at det også fortsætter sådan.

Er du nysgerrig på hvad PP-Hydro kan gøre for dig?
Udfyld formularen her og lad os kontakte dig til en uforpligtende snak!

Share