Rengøringsfirma: "Vi bruger mindre sæbe med Power Pack" - LifeWater

Rengøringsfirma: “Vi bruger mindre sæbe med Power Pack”

Louise Jørgensen fra Rengøringsfirmaet Bare Rent Hjem står bl.a. for rengøringen i et lægehus. Louise har været vant til at bruge store mængder af vand og sæbe for at få gulve, spejle og alle de andre flader skinnende rene. Men ikke længere. Ikke efter, hun er begyndt at bruge Power Pack fra LifeWater.

Helt konkret lægger Louise en PP-Mini med krog ned i en spand med vand. Dagen efter tager hun Power Pack’en op og varmer det behandlede vand op til den rette temperatur i en elkedel.

“Det er meget lettere at gøre rent nu”, fortæller Louise. “Det er som om, vandet er blødere, jeg bruger mindre sæbe og mindre vand – og det er heller ikke så hårdt for mine hænder længere.”

Minimal eftertørring

Ikke blot de store opgaver er blevet lettere for Louise, også de mere specielle opgaver, der knytter sig til lægehuset, går hurtigere.

“Bordpladerne skal vaskes med specielle sæbespåner, der skal opløses i vandet. Efter at vandet er behandlet med Power Pack, er dette blevet meget lettere, og det kræver ikke længere, at jeg skal tørre efter med en klud for at få bordene helt rene. Både gulve og spejle er lettere at vaske rene, og ingen det kræver kun minimil eftertørring.”

Mindre tid – flottere resultat

Samlet set opnår Louise, at hun kan udføre sine arbejdsopgaver i lægehuset hurtigere end tidligere – og med at langt flottere resultat. Louise har kun ét ønske: “Nu skal der bare monteres Power Pack på vandtilførslen ind i lægehuset, så der ikke er så mange kalkaflejringer i toiletter og håndvaske.”

 

Share