Renere lastbil med PP-Hydro - LifeWater

Renere lastbil med PP-Hydro

SPF fik d. 1 september 2015 monteret Power Pack fra LifeWater på deres grisetrailer vogn 91. Jens, som kører vognen, har siden da haft glæde af varmere vand, lettere rengøring og mindre kalk.

Det er absolut vitalt for forbrugerens sikkerhed, at en grisetrailer altid er helt ren, så der ikke opstår smittefare mellem de transporterede hold af smågrise. Derfor vasker SPF typisk sine biler 2 gange dagligt, og det er netop disse mange rengøringer, som er blevet mere effektive efter montering af PP-Hydro på bilens vandtilførsel.

LifeWater PP-Hydro SPF 2
Jens Hansen i færd med én af sine mange rengøringer af grisetraileren.

Jens Hansen, der kører den pågældende bil, fortæller, at det første han lagde mærke til var, at det benyttede vand føltes varmere med en Power Pack i systemet. Dette på trods af, at der ikke var ændret på vognens oliefyr undervejs. Endvidere har Jens konstateret, at kalken har løsnet sig i vaskeanlægget. Efter 2 måneder observeredes et mere klart skueglas til vandtanken, og løse kalkflager kunne fjernes fra tanken.

I det hele taget mener Jens, at Power Packen har givet ham en lettere rengøring af sin trailer: “Jeg føler at resultatet af rengøringen bliver bedre, samtidig med at jeg nu benytter mindre sæbe, som skummer mere end tidligere. Både den fedtede hinde efter transport og de brune skygger, der plejer at opstå over tid, er lettere at rengøre nu.” fortæller en glad Jens Hansen.

Køb din PP-Hydro her

Share