Om LifeWater - LifeWater

Om LifeWater

LifeWater-14

Hvorfor?
Hos LifeWater tror vi på det fulde potentiale. Med banebrydende produkter øger vi velvære for mennesker og produktivitet inden for erhverv.
LifeWater er nysgerrige på produkternes anvendelse og udbredelse, og ønsker yderligere indsigt i produkternes mange bæredygtige muligheder.

Hvordan?
Som handelsvirksomhed kobler vi producent og kunder sammen. Vi bidrager med indgående produktkendskab til vores kunder – og input fra kunderne bringer vi videre, så producenten kan bruge det i sin løbende udvikling af nye produkter. Det kræver i dén grad indsigt og samarbejde, som både fornøjer og forpligter.

Hvad?
LifeWater er en spirende virksomhed af ildsjæle, der forhandler produkter af typen Power Pack. Det er en katalysator, som uden brug af elektricitet eller mekaniske dele har LifeWater-15indvirkning på substanser.

En Power Pack er en katalysator der medvirker til at fremme processer i de omgivelser den befinder sig i. Substansen – hvad enten det drejer sig om vand, luft, spildevand, olie, korn, kaffe – fødevarer generelt – ændrer dermed karakter. Det kan blandt andet måles på pH-værdien, som øges, og det kan konstateres på smagen.

En Power Pack behøver minimal vedligehold eller serviceeftersyn. Power Pack er VA-godkendt til brug i forbindelse med drikkevand, varmt vand og vand til teknisk brug i henhold til bygningsreglementet. Vores produkter er nu også godkendt til brug i fødevarer.

Produkterne er udviklet af Lars Leth, som ejer Biotech Innovation ApS.

Vores sortiment af Power Packs er VA godkendt: VA3.19/20115, og godkendt til brug i fødevare.  VA2 VA1

Tøv ikke med ringe på tlf. 6166 6576 eller skriv på info@lifewater.dk – vi svarer inden for 24 timer.

Share